web analytics

Training “Verbindende Communicatie”

Wil je leren hoe je kunt communiceren met mededogen en begrip voor de ander, én tegelijkertijd trouw kunt blijven aan jezelf, dan is deze training iets voor jou.

Merk je dat er vaak verwijten, oordelen en eisen in je goedbedoelde communicatie sluipen of in die van je gesprekspartner? Met als resultaat dat je wellicht botst met je gesprekspartner waardoor de aanwezige verbinding verloren gaat en dat jullie beiden je niet gehoord voelen.

Verbindende Communicatie (of te wel Geweldloze Communicatie) geeft je inzicht, bewustzijn en nieuwe communicatievaardigheden om gelukkiger te worden. Door meer verbinding te creëren met jezelf en je omgeving ondanks eventuele verschillen.

Om voluit vanuit je hart te gaan leven!

Introductietraining Verbindende Communicatie

Data: zaterdag 10 Maart 2018
zaterdag 24 Maart 2018

Tijdstip: Inloop vanaf 9.45 uur, aanvang om 10.00 tot 17.00 uur.
Eigen lunchpakket meenemen, voor koffie en thee wordt gezorgd.

Locatie: Centrum Savoir Vivre, Napoleonsstraat 43, 6301 WL Valkenburg
Kaart op Google-Maps

Vergoeding: Om deze training voor elke particulier toegankelijk te houden, is er een onkostenvergoeding van € 60,– per workshop. Mocht je inkomen minder dan  € 1100,– netto per maand zijn, dan is een aangepast tarief mogelijk. Neem dan even contact op.

Informatie: Tel.: 06 – 49 749 078, en of E-mail: info(at)centrumsavoirvivre.nl

Aanmelding: Graag zo spoedig mogelijk per mail info(at)centrumsavoirvivre.nl daar er plek is voor max. 10 personen. Inschrijving graag voor 5 maart. Mocht iemand een keer niet kunnen, dan wordt er gezorgd voor een passend leeralternatief.

De inschrijving is inmiddels geopend. Voor meer informatie zie de bijlage.

Reacties niet mogelijk.