web analytics

TT Radio

Transition Town Radio

Lokale bijdragen van harte welkom

De programmamakers van TT Radio NL willen graag bijdrage uit den lande omdat ze zelf niet altijd overal bij kunnen zijn. Dat zou op verschillende manieren kunnen:

  • Lokale Omroepen die een ‘duurzaam onderwerp’ in hun uitzending hebben gehad en die dat graag terug willen horen bij Transition Town Radio, mogen contact met ons opnemen.
  • Beschik je over opname apparatuur en heb je bijvoorbeeld een verslag of ineterview van een activiteit bij jou in de buurt gemaakt? Stuur het ons toe!
  • Transition Town Radio behoudt zich wel het recht voor op de eindredactie, zoals het inkorten of weigeren van bijdragen. Wij letten op (TT-)kwaliteit van zowel inhoud als de opname.
TT Radio in de studio
De wekelijkse uitzendingen zijn te beluisteren via de website www.transitiontownradio.nl. Transition Town groepen die dat willen kunnen op hun website een player plaatsen. Via deze player zijn dan altijd de laatste 4 uitzendingen terug te luisteren.

Stadsradio Breda – Ray Radio

Ray van Ray Radio op stadsradio Breda presenteert “Elke week fijne van-alles wat-radio met een ruig randje!”. Ray wil dit jaar heel veel aandacht geven aan de problematiek van de energie- en milieucrisis en de mogelijke oplossingen, met de nadruk op Transition Towns (zelf wil hij in Breda beginnen). Want het is tijd voor echte verandering, of zoals Ray het op zijn site zegt: “Type-1-civilisation or burst!”