web analytics

CD & DVD

shop_rhymers-manual_800sCD Permacultuur: Een Rhymer Manual

€ 12.50

De Formidable Vegetable Sound System brengt een praktische wake-up call voor actie met betrekking tot de 12 permacultuur principes op een ukulele gemaakt met verschillende radijs biets. Elke track is te zien op deze website om het principe te complementeren met voorbeelden.

Beschikbaar als download in mp3-formaat met PDF-bestanden van de songteksten van de cd.

Koop de CD van onze winkel en ontvang de gratis download.

Productomschrijving

Is dit de eerste ooit permacultuur conceptalbum? Permacultuur: Een Rhymer Manual is een geheel nieuwe manier om alle 12 van de beginselen te leren, met pakkende beats die niet alleen je tenen Tappin’, maar je zal inspireren om in beweging te komen.

Formidable Vegetable Sound System is een toonaangevende rol in een nieuwe en spannende vorm van muzikaal activisme en een van de belangrijkste stemmen in een wereldwijde culturele beweging die hier begon in Australië.” – Harry Angus, The Cat Empire

Met de stem en 1940 Parijse jazz-stijl ukulele groeven van Western Australian permacultuur troubadour, Charlie Mgee, naast een all-star cast van de Australische muzikanten, waaronder de graag op hoorn spelende vocale ontdekkingsreiziger, Mal Webb en 10 stuk live-elektro-swing band Ensemble Formidable, wordt het album tot de rand gevuld met sporen van echt grooveworthy proporties in verschillende out-er stijlen, variërend van ‘energie-afdaling electro-swing’ en ‘klimaatverandering reggae’ naar ‘peak-oil polka’ en ‘post- Apocalypso’.

Stream enkele tracks van ‘Sample Music’ of kijk op de ‘Yield’ video hieronder voor een verleidelijk voorproefje van permacultuur. U kunt ook de songteksten en akkoorden van deze gratis downloads pagina downloaden.


DVD Permacultuur in Nederlanddvd-permacultuur

Studenten van de Permacultuurschool maakten een documentaire over het brede spectrum van permacultuur: eetbaar landschap, bouwen met natuurlijke materialen, waterzuivering, duurzame energie en de sociaal-economische aspecten. De film werd op locatie opgenomen: in de Hof van Twello, bij Wilgenhoeve in Exmorra (Fr), in de zelfoogsttuin De Nieuwe Ronde in Wageningen, EVA Lanxmeer en bij het eerste Nederlandse ‘earthship’ in Zwolle. Taco Blom en Ishi Crosby, oprichters van de Permacultuurschool, geven tekst een uitleg.

DVD 20 min. €7,-