web analytics

Buurderij Heerlen zoekt Buurderij Verantwoordelijke


In Heerlen is sinds september vorig jaar het initiatief Boeren en Buren actief. Dit is een online webwinkel – gestart in Frankrijk en via België naar o.a. Nederland uitgebreid – waar alleen producten uit de streek worden verkocht. Zo houden we de lijntjes kort (carbon footprint), zorgen we voor minder afval (Boeren maken of oogsten alleen wat er besteld is), bieden we (h)eerlijke producten aan (meest biologisch of Fairtrade) en steunen we kleinschalige bedrijven in de regio.

Eénmaal per week kunnen deze producten op een vaste locatie worden opgehaald (Carbon6, Heerlen) of aan huis worden bezorgd in de regio. Ik ben nu op zoek naar iemand die dit zelfstandig zou willen omarmen en verder uitbreiden én daarnaast zoek ik personen die zouden willen helpen met uitleveren, reclame maken etc. Ik heb namelijk diverse ideeën om dit nog succesvoller te maken, maar helaas ontbreekt mij de tijd hiervoor.

Voor de Buurderij Verantwoordelijke is een vergoeding beschikbaar (afhankelijk van de omzet); de overige werkzaamheden gebeuren op basis van vrijwilligheid. Meer informatie over de huidige producenten in Heerlen en hun producten vind je op: https://boerenenburen.nl/nl/assemblies/11445/ (er zijn een aantal producenten op vakantie, dus niet iedereen biedt producten aan momenteel) of algemeen: https://boerenenburen.nl/

Als Buurderij Verantwoordelijke zoek ik iemand die de blik naar buiten heeft. Ik verwacht (naast affiniteit met het concept) dat deze erg klantgericht is (dus een verkoop- of marketingachtergrond heeft) zodat ik zeker weet dat je klanten begrijpt. Ook is het handig als je oplossingsgericht ben ipv probleemgericht… De investering in tijd ligt rond de 12 uur per week. Of meer als je net zo enthousiast bent als ik.

Contact of meer informatie kan je krijgen via buurderijheerlen@gmail.com. Je kunt ook bellen 06-5158 4138. (Graag na 25 augustus ivm vakantie.)

Hartelijke groet, Els Steensma

Reacties niet mogelijk.