web analytics

Doe mee met Zon zoekt dak

“De zon en de daken zijn er al, nu nog meer panelen”

Zonne-energie is de populairste bron van energie bij Nederlanders. Toch liggen pas bij 250.000 huishoudens zonnepanelen op het dak. Daar willen Natuur & Milieu, Eneco en de ASN-Bank verandering in brengen.

Olof van der Gaag, directeur Campagnes van Natuur & Milieu: ‘Zonne-energie is milieuvriendelijk. De zon geeft in één minuut meer energie dan de hele mensheid nodig heeft in vier jaar. Je kunt er geld mee besparen. Met de hoogrendementzonnepanelen van Zon Zoekt Dak bespaar je al snel jaarlijks honderden euro’s, bij een terugverdientijd van circa 7 jaar. En zonnepanelen gaan ongeveer 25 jaar mee.

De afgelopen twaalf jaar zijn zonnepanelen bovendien twee keer zo efficiënt geworden. Zonnepanelen zijn onderhoudsarm. En je hebt minder last van eventuele prijsstijgingen van energie. Kijk, de zon is er al, de daken liggen er al, nu alleen nog meer panelen.’

Wat zijn de voordelen van de Zon Zoekt Dak-actie ?

Er zijn veel verschillende zonnepanelen en leveranciers op de markt. Wij hebben een selectie gemaakt op basis van kwaliteit, garanties en service van de leverancier. Zo kwamen we bij Eneco uit. Ook hebben de ASN-Bank en wij gecontroleerd of de panelen en alle bijbehorende apparatuur duurzaam zijn geproduceerd. Dat er bij de productie geen sprake is van bijvoorbeeld slechte arbeidsomstandigheden en milieuvervuiling.
En een heel groot voordeel: het is voordeliger om met veel mensen tegelijk panelen aan te schaffen. Via Zon Zoekt Dak wordt bovendien alles voor u geregeld: van gratis offerte op maat tot een vakkundige installatie en aftersalesservice. Klanten zijn beschermd door strenge
service afspraken, onafhankelijke inspecties en uitgebreide garanties.

Zon Zoekt Dak is een actie van Natuur & Milieu, dat zich inzet voor een duurzame, gezonde wereld. De ASN Bank steunt de actie in het kader van haar thema duurzame energie. Met Zon Zoekt Dak helpt Natuur & Milieu mensen bij de aanschaf van zonnepanelen. Door collectieve inkoop en installatie blijven de kosten beperkt. Ook wordt de mensen een hoop regelwerk uit handen genomen.

Kijk voor meer informatie op: www.zonzoektdak.nl

Reacties niet mogelijk.