web analytics

Elektriciteit besparen gratis cursus

Elektriciteit BesparenBesparen op elektriciteit kan heel makkelijk met de juiste aanpassingen. Energiebesparing helpt het klimaat, spaart kostbare grondstoffen én het scheelt je ook nog eens geld! Benieuwd hoe je het beste kunt beginnen? Kom dan zondag 10 april om 14.00u naar de GRATIS cursus Elektriciteit Besparen, aangeboden door DUW Parkstad.

schakelaarBegin vandaag nog met besparen
Het is vaak een kleine moeite om de dingen anders te doen, maar waar moet je beginnen? Zo gaat in een gemiddeld huishouden jaarlijks meer dan €100,- euro naar sluipstroom voor apparaten die niet gebruikt worden. Daarvan is twee derde te eenvoudig vermijden! Tijdens de cursus Elektriciteit Besparen vertellen onze adviseurs hoe je thuis meteen kunt besparen en welke gadgets je hierbij kunnen helpen. Én niet te vergeten welke positieve effecten deze besparingen hebben op je elektriciteitsrekening!

ProgrammaDUWJoyceenRick
Je bent welkom vanaf 14:00 uur en wordt ontvangen met koffie en thee. We beginnen met een korte introductie en een presentatie over besparingsmogelijkheden. Verder komen enkele specialisten op het gebied van energie besparen aan het woord en wordt je kennis op de proef gesteld met een uitdagende quiz! Na afloop is er geruime tijd voor het stellen van vragen.

Datum: Zondag 10 april 2016
Tijd: 14.00u – 16.00u
Locatie: GAMMA Woonboulevard
In de Cramer 125, Heerlen
Kosten: GRATIS

Voor wie is deze cursus bedoeld?
Deze cursus is bedoeld voor woningeigenaren en huurders, die op een betaalbare wijze duurzame aanpassingen willen doen aan hun woning.
Schrijf je gratis in voor deze cursus door op onderstaande button te klikken.
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij. VOL = VOL

ikschrijfmijin

Reacties niet mogelijk.