web analytics

Nieuwe Transition Towns Basistraining op 2 tot 4 november 2012

De inschrijving voor de nieuwe TT-Basistraining op 2 tot 4 november 2012 is geopend! Je kunt hier terecht voor meer info en het online aanmeldformulier. Voor ieder die hem al eens heeft gedaan en die er goede herinneringen aan heeft…Beveel hem vooral aan bij je TT-genoten in je eigen woonplaats.

TT Nederland gaat dit najaar een campagne onder TT-groepen starten om onszelf een mooie kwaliteitsimpuls te bezorgen. Alle TT-ers die hebben deelgenomen aan een training kunnen daaraan een extra goede bijdrage leveren!

De training is met name bedoeld voor mensen die aan het starten zijn met een nieuwe groep en voor diegenen die zich nieuw hebben aangesloten bij een al bestaand TT-initiatief. Wie al langer meedraait in de TT-wereld, kan er echter ook een boel aan hebben: je doet veel nieuwe contacten op, krijgt onvermijdelijk nieuwe inzichten en nieuwe ideeën…
Als er meerdere ‘veteranen’ in de groep blijken te zitten, zullen we speciaal voor hen tijdens het trainingsweekeinde een aparte deelsessie organiseren.

Wellicht tot ziens in november!

Reacties niet mogelijk.