web analytics

Het “Onkruidboek” en “Lang leve de oogst” verkrijgbaar

Van VELT zijn het “Onkruidboek” en “Lang leve de oogst” te koop.

onkruidboek_cover

Iedere tuinier kent de strijd tegen onkruid. Toch is onkruid veel meer dan een ongewenste gast in je tuin. Dit Onkruidboek zal je blik verruimen. Het leert je niet alleen onkruid te herkennen, maar ook te benutten, en er zelfs van te genieten. Zo kun je van je vijand een vriend maken.

Deze praktische gids bevat karakterschetsen van veelvoorkomende onkruiden en woekerende tuin- en moestuinplanten. Met extra aandacht voor de meest hardnekkige soorten als brandnetel, zevenblad en heermoes. Daarnaast vind je vele bestrijdingstips en recepten.

Dit is ook een boek dat je mee de tuin in neemt om te ontdekken wat je nog niet eerder had gezien. Bovendien is het een inspirerend leesboek vol interviews met bekende en onbekende tuinders, kwekers, koks, kunstenaars en onderzoekers.

Suze Peters, Lotte Stekelenburg en Caroline Zeevat niet ledenprijs €19.99

ledenprijs €16.50
boekhandelsprijs €19.99
isbn978-90-5908-633-3
blz 192
jaar uitgave 2015

langlevedeoogst_rgbLang leve de oogst is een handig doe-boekje vol nuttige informatie en recepten om je oogst lekker te verwerken. Je krijgt een overzicht van allerlei technieken, waaronder steriliseren, drogen en inkuilen. Of je nu jam en chutney maakt, sap perst of groenten droogt, het resultaat is heerlijk.

Emelie Heller
niet ledenprijs €4.95
ledenprijs €3.95
boekhandelsprijs €5.50
isbn 9789081612852
blz 52

Boeken zijn na afspraak op het depot adres te koop (Tilburgstraat 21 Heerlen telefoon 06-47311049 of email: info(at) parksjtad.transitiontowns.nl) en te verkrijgen op de stand van Transition Towns Parksjtad.
Deze stand is zo’n 5 á 9 per jaar te vinden tijdens festivals, manifestaties, informatiebijeenkomsten en op uitnodiging.
Zie: https://parksjtad-in-transitie.nl/catalogus/boeken-2/

Reacties niet mogelijk.