web analytics

Informatieavond Permaculture Design Course Maastricht

IMG_2881__Small Dinsdagavond 26 augustus organiseert het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie in samenwerking met PUUR Permacultuur een informatieavond gericht op de cursus Permacultuur, die daar in september van start gaat.
Permacultuur is een methode waarmee elke leefomgeving zo duurzaam en optimaal mogelijk vormgegeven kan worden, zodat die overvloedig, praktisch, mooi en nuttig wordt voor mens en natuur. De natuurlijke verhoudingen die daaruit ontstaan, dragen bij aan de ontwikkeling van een veerkrachtig ecosysteem.
polaroid1Vanaf 27 september start de twaalfdaagse jaaropleiding Permaculture Design Course in het CNME te Maastricht. Deze cursus wordt gegeven door docent Martijn Ballemans van PUUR Permacultuur.
Tijdens de informatieavond worden de inhoud en de opbouw van de cursus op een interactieve en inspirerende wijze toegelicht en kunnen geïnteresseerden kennismaken met zowel de docent als met de principes van permacultuur.
De informatieavond begint om 20:00 In De Natuurtuinen Jekerdal op Drabbelstraat 7 in Maastricht. Het is vrije inloop, dus aanmelden is niet nodig. Bezoekers worden uitgenodigd een vrijwillige bijdrage te geven.
Meer praktische informatie over de informatieavond vindt u op www.puurpermacultuur.nl of via www.cnme.nl

Reacties niet mogelijk.