web analytics

Kinder-vakantie-week Heerlen aan Zee


In de laatste week van de zomervakantie (21-24 augustus) vindt in Heerlen voor het eerst Heerlen aan Zee plaats. Dit is een vakantieweek voor kinderen van 10 -12 jaar, afkomstig uit Heerlen.
De hele week zal in het teken staan van kunst en cultuur en de kinderen gaan met kunstenaars aan de slag met bijvoorbeeld dans, zang, toneel, decorbouw etc. Er is een opdracht, maar de kinderen zijn leidend dus hoe het eindproduct eruit gaat zien is nog niet te zeggen.

De week vindt plaats van maandag tot en met donderdag van 10 tot 17 uur en vrijdag 10 tot 20 uur (eindpresentatie voor oa ouders) bij Cultuurwerkplaats zeezicht in Heerlerheide.

Heerlen aan Zee wordt gefinancierd vanuit de armoedebestrijding en is voor kinderen die wegens financiele omstandigheden niet op vakantie kunnen. Denk hierbij aan een inkomen op bijstandsniveau, schuldsanering, sociaal minimum, WAO, of andere soortgelijke inkomensposities die niet hoger zijn dan 125% van het bijstandsniveau.

Ouders kunnen hun zoon/dochter aanmelden door mij een email te sturen met hun gegevens. Ik zal dan contact opnemen om samen een aanvraag in te dienen bij het jeugdcultuurfonds. Als deze wordt goedgekeurd, is het kind ook ingeschreven. Het kost ouders dan verder niets. Er is plek voor 35 kinderen, vol is vol. Het is de bedoeling dat kinderen de hele week aanwezig zijn.

Mocht je gezinnen weten die hiervoor in aanmerking komen, zou het super fijn zijn als je ze bekend wil maken met Heerlen aan Zee!

Aanmelden: kcreugers(at)alcander.nl of 06-38757604

Reacties niet mogelijk.