web analytics

Kom meepraten over de toekomst van Zuid Limburg

landschap 3

Samen met de provincie Limburg hebben vier organisaties (Mergellandcorporatie, VkkL, Natuurrijk Limburg en IKL) het initiatief genomen voor een zogenaamd LEADER-programma in het Nationaal Landschap Zuid-Limburg. Dit programma, met een looptijd van 2015 tot en met 2020, ondersteunt plaatselijke initiatieven die een bijdrage leveren aan de sociaal-economische en landschappelijke ontwikkeling, zo nodig met Europese subsidies.

De Natuur en Milieufederatie Limburg is via de Mergellandcorporatie eveneens betrokken bij dit LEADER-programma en wil ik u daarom wijzen op bijgevoegde uitnodiging voor een bewonersbijeenkomst.

Deze vindt plaats op woensdag 11 februari 2014 van 19.30 tot 22.00 uur in zalencentrum De Borenburg, Furenthela 16, 6367 TL in Voerendaal. De koffie staat voor u klaar vanaf 19.00 uur.

U kunt zich opgeven per e-mail bij henkschmitz@eijsden-margraten.nl of per telefoon 06-21953444. De aanmelding sluit op 4 februari. Iedereen is welkom maar we hebben plaats voor maximaal 100 personen. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Als er veel belangstelling is, organiseren we nog een tweede bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

Hans Heijnen, directeur

image001

 

 

Samen voor een mooi en duurzaam Limburg

Reacties niet mogelijk.