web analytics

The Living Village Festival -uitgesteld-

logoLivingVF kopie

– van de organisatie-

The Living Village Festival kan in Wierden NIET plaatsvinden. De gemeente Wierden heeft twee dagen voor de opbouw alle vergunningen alsnog afgewezen op grond van onduidelijke ‘veiligheidsredenen’. Waar zij ons eerst hebben uitgenodigd en ons zelfs subsidie hebben verleend, krijgen wij nu abrupt een harde NEE. Iedereen die in de startblokken staat om samen met ons een geweldig festival en een nieuwe wereld te creëeren vragen wij om nog even af te wachten, en niet naar Wierden te gaan! De vergunning is niet verleend.

Hallo lieve mensen

Zoals jullie hopelijk allemaal al wel hebben vernomen gaat het festival op de geplande datum 16-17-18 september helaas NIET door.  We hebben enorm ons best gedaan om de situatie die ontstaan was met de gemeente Wierden in goede banen te leiden en alsnog het festival doorgang laten vinden in een andere gemeente. Dit is niet gelukt, omdat we simpelweg té groot zijn. Inmiddels hebben we heel veel aanbod, van verschillende gemeentes, en de plekken waar we het festival mogen geven blijven maar aangeboden worden. Heel goed nieuws dus!
We hebben besloten om het festival te verplaatsen naar het voorjaar: dit geeft ons tijd en ruimte om het festival in zijn geheel op een goeie manier neer te zetten zonder concessies te doen.

Op dit moment zijn er 950 kaartjes voor deze editie verkocht en hebben de organisatie en de grote familie van betrokkenen zich enorm ingezet voor de realisatie van de gedeelde visie.

prieeltje

logo4Ecodorpen: zelf de verandering zijn

Het Living Village Festival in Wierden is uitgesteld tot voorjaar 2017. Omdat er zoveel positieve support is, omdat we er zin in hebben en omdat iedereen de datum al heeft gereserveerd, heeft het Ecodorpennetwerk besloten om last-minute een eigen eendaags festival te organiseren.

Ecodorpenfestival 2016

Datum: Zaterdag 17 september

Locatie: Ecodorp Bergen, Groeneweg 14, 1861 PH Bergen

Kosten: €15 per persoon (< 12 jaar gratis, 12 – 18 jaar € 7,50).

Aanmelden via onderstaande link, er zijn een beperkt aantal plaatsen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1JVytwPyXIPzj_S3KddKmumW-sQJgms2C3XAAio5Vp8CEiw/viewform

Let op: er is géén kaartverkoop aan de deur mogelijk.

Het Ecodorpenfestival begint en eindigt rond het centrale vuur. Na een intro over Nederlandse ecodorpen is er een breed scala aan workshops, zoals eetbare planten, aquaponics, het maken van voedseldrogers, mospanelen en ecotoiletten, films en informatie over Europese ecodorpen, praktisch en juridisch ‘natuurlijk leven’, sociocratie 3.0, voedselbossen, etc. Dit alles wordt omlijst met veel groen, muziek en dans.

Programma

10 – 11            Opening + korte presentaties Ecodorpen

11 – 12            Workshopronde 1

12 – 13            Workshopronde 2

13 – 15            Potluck lunch (iedereen neemt iets mee om te delen) + ceremonie

15 – 16            Workshopronde 3

16 – 17            Workshopronde 4

17 – 18           Afsluiting en ontmoeting rond het kampvuur

18 – 19          Diner (biologisch-veganistisch voor € 10)

19 – 21            Avondprogramma met Biodanza, Klankschalenconcert, Koningshart, Bo & the Babes

21 – 22  Afsluiting en opruimen

 

Het is een voor-en-door festival dat in korte tijd moet worden georganiseerd. Je zou ons helpen als je zelf een beker, bord, bestek en iets om op te zitten meeneemt.

Dringende vragen kunnen naar ecodorpennetwerk@gmail.com.

Reacties niet mogelijk.